Rots & Water

 

Linda wat een energieke vrouw ben jij. Ik voel dat ik nog zoveel van je kan leren. Jij kreeg mij meerdere keren in mijn lijf, zo heftig maar oké, het voelde veilig, dankjewel.

Marianne

 

Ik heb de Rots en Water verdiepingstraining: Focus op meisjes en vrouwen bij Linda gevolgd. Wat een expertise heb ik mogen ervaren tijdens deze training. Veel waardevolle theoretische kennis, afgewisseld met heel veel praktische oefeningen. Zoveel geleerd van Linda en de andere medecursisten. Vanuit vertrouwen en respect kwamen ook de spannende / confronterende oefeningen aan bod. De opbouw hierin vond ik heel waardevol om te zien en mogen ervaren. Jouw expertise, inzet, rust en enorme praktijkervaring zou ik iedereen aanraden. Nogmaals bedankt

Annemieke

 

Linda is een fantastische, zeer professioneel trainer. Ze is open, kwetsbaar, zeer krachtig, autonoom, gewoon echt waar in de zin van puur zonder iets er tussen. De Rots en Watertraining voor vrouwen en meisjes is zo waardevol en krachtig. Een training om jezelf als vrouw nog beter te leren kennen en een training om jezelf als trainer te professionaliseren. Echt een aanrader!!

Vismaya

 

Heel goed hoe Linda de kern steeds weet uit te leggen en te laten ervaren. Veel geleerd hoe ik dit met mijn vrouwen kan gaan toe passen. Ik voelde me steeds veilig door haar ervaring die ze uitstraalt. Haar stemgebruik, voordoen vond ik gaaf om te zien! Mooi en inspirerend voorbeeld. Heel erg bedankt voor deze verdieping.

Tineke

 

Heel mooie verdieping. Ik heb genoten van de vertraging en uitdieping van de oefeningen. Linda, je bent jezelf, authentiek, sterk en kwetsbaar tegelijk, heel mooi om te zien.

 

Hartelijk bedankt voor deze verdieping. Je bent een zeer mooi voorbeeld. Je ademt “rots en water’ met je inlevingsvermogen, je kwetsbaarheid, je respect voor iedereen zonder oordeel.

 

Linda ademt rots en water en haar no-nonsense houding spreekt mij zeer aan, zeer gegrond en inspirerend!

 

Linda is een fantastische trainer. Ze is zo autonoom/echt waar. Een combinatie van rust, aandacht, mildheid en kracht. Zeer vakbekwaam. Ik heb enorm veel geleerd en genoten.

 

Fijne leerzame training met een opvallende vertraging die leidt tot dieper ervaren, voelen en reflecteren.

 

Linda geeft constant een duidelijke transfer naar het 'echte leven' voor of na een oefening. Spiritueel met een nuchtere blik, Love it!

 

LomiLomi

 

Je wenste me een goede reis.

En wat werd het een mooie reis!

Zo wil ik ooit sterven.

Dank lieve Linda

Joyce

 

Mijn benen die me staande houden

had jij in je armen waardoor ik zweefde.

Mijn schouders die een zware last dragen 

nam jij in je handen waardoor ik me licht voelde.

Mijn buik waarin een bol van verdriet schuil zit

gaf jij aandacht en zorg waardoor ik zachtheid en liefde voelde.

Dank hiervoor, ik hoef het even niet alleen te doen.

Liefs Astrid

 

Lieve Linda,
Nogmaals super dankjewel!🙏🏻
Heb me zo gedragen gevoeld, ook het stukje verbinding met het alles...
Nog nooit heb ik dit zo ervaren en mogen ontvangen als vanmorgen.
Zo geweldig om te voelen.
Ga nog vaak aan vanochtend terug voelen als het ff niet zo gaat als ik zou willen.

Manon

 

Combinatie breathwork en bodypuls

 

Lieve Linda, wat ben ik jou dankbaar.
Ik heb zoveel geleerd, inzichten gekregen en daarbij een luisterend oor en een schouder om op te huilen. In de afgelopen weken ben ik opener geworden, ik heb geleerd mijn emoties te herkennen. Ik heb leren ontspannen, en verschuil me minder.

Tijdens mijn trauma therapie ben ik rustiger, meer ontspannen doordat ik mijn ademhaling beter onder controle kan krijgen en weet wanneer ik in vriesstand kom, ik dit kan aangeven waar ik normaal zou zwijgen.

Ik kan me beter open stellen en mijn emoties laten zien, ik kan zelfs huilen en het ook echt laten gaan bovendien.
Door wat ik bij jou heb geleerd gaat mijn therapie ook niet verkeerd...

Kan het allemaal beter uiten waardoor ik de rescripting ook makkelijker kan afsluiten.
Ik heb nog een hele lange weg te gaan maar door jou sessies heb ik niet meer het gevoel dat ik stil blijf staan.

Er zijn niet veel mensen die mijn muurtje kunnen breken, maar jij klom er voorzichtig over heen...
Veel geleerd , veel gedaan , ook al weet ik dat ik er nog niet ben...                                                                                                    

Dank je wel lieve Linda dat ik mezelf een beetje beter ken.

Nadja

 

Massage

 

Vandaag was ik voor het eerst bij Linda.

Had geen idee wat ik me erbij moest voorstellen, maar voor mijn gevoel was ik wel een keer toe aan een relaxmassage.

Na eerst een praatje nam ik plaats op de tafel en gaf me volledig over. 

Een intense en compleet nieuwe ervaring waarbij je voelt dat alle spanningen en gedachten van je afvallen.

Door haar behandeling kon ik op dat moment alles vergeten. Het voelt alsof ze door haar behandeling letterlijk alle stress uit je lichaam haalt.

Zelfs zo relaxed, dat ik af en toe wegzakte.

Voor mij zeker voor herhaling vatbaar en ook zeker een aanrader.

Stap even uit de dagelijkse gang van zaken en laat je heerlijk verwennen.

Alfred

 

Vandaag heb ik rouw buiten bij de deur gezet

Even niet welkom

Misschien morgen weer

Gewoon een dagje mezelf weer zijn

Binnen in mijn veilige huis

Binnen in mijzelf

Voelen wie ik ben

De liefde

Mijn innerlijke bron

Energie voelen stromen

Gefladder in mijn buik

Leegte gevuld

Ik omarm

Hou vast

Hou van

Astrid

 

Deze krachtige dame mocht mij vandaag dragen en dat deed zij... In zoveel zachtheid en kracht dat ik mijn pantser echt even af kon doen. Heel dankbaar voor de liefde die Linda in de sessie gaf. Helend, dragend en openend zijn woorden die passen. Dank je lieve Linda!

Talitha

 

Zweethutceremonie met ademreis en heartdancing

 

Ik heb bij Linda jaren geleden de verdieping van Rots en Water voor meiden en vrouwen mogen volgen en recent bij Authentic Bodywork een super gaaf weekend met de Ademreis, Zweethut en de Hearthdance.

Linda is goed met zowel groepen als met mensen individueel. Ze zorgt voor een veilige sfeer door haar manier van uitleg, voordoen, levenservaring, kennis, ruimte voor vragen en oog voor iedereen in de groep. Met veel respect voor ieders grenzen en individuele verschillen in de groep, weet ze door haar manier van contact maken de groep met elkaar te laten verbinden.

Kom je bij Linda? Dan ga je bewegen, rustig en in de vertraging. Opbouwend en in vertrouwen. Met twee voeten op de grond, in het ritme van je hart en met respect voor je eigen grenzen. Je gaat ontdekken, beleven en het zelf ervaren.

Linda heb ik ervaren als rustig, nuchter, puur en ze weet precies die diepgang op te zoeken die passend is bij de groep.

Ik voelde me dermate veilig bij Linda dat ik mijzelf uit heb kunnen nodigen om mijn grenzen te verleggen: minder “in control en de kramp” en vervolgens mogen ervaren wat dit mij heeft gebracht: een enorm gevoel van vertrouwen en vrijheid. Wat heerlijk om weer energie en plezier te voelen! Ik ga weer verder op eigen pad, vol vertrouwen.

Linda, veeeeeeel dank voor het fantastische en zeer betekenisvolle weekend!

Ademreis:

* intens

* spannend

* veilig

* bevrijdend

Zweethut:

* puur

* een fantastische innerlijke reis

* verbonden met de anderen

* verbonden met de aarde

* energie

* helend

* veilig

hearthdancing:

* in je eigen ritme

* in verbinding met de ander

* dankbaarheid

Tineke

Zweethutceremonie met ademreis

 

Lieve Linda,

Dankjewel voor de hele bijzondere dag gisteren, het was intens.

Ik heb me gedragen, gezien en gehoord gevoeld. 

Dankjewel voor de liefdevolle begeleiding

Ik heb gevonden wat ik zocht.

De diepere lagen in mijn wezen zijn aangeraakt om in liefde weer los te laten.

Ik ben je ontzettend dankbaar.

Marie

 

Het was te gek! Super dankbaar Linda, voor deze waanzinnige ervaring en rebirth 🙏. Voor een veilige setting en begeleiding van iemand met alle kennis en kunde die werkt vanuit passie, is dit absoluut een aanrader.

Lilian

 

Gewoon zijn.. samen zijn.. ademen.. magische stenen in een hut .. Spirits van het Oosten, Zuiden, Westen en Noorden.. dankbaarheid voor al de natuur die wij vrouwen zijn.. dankbaar voor wat jij geeft en wie jij bent Linda, zo'n intens mooie dag. Dank aan de vuurvrouw, kruidenvrouw, kookvrouw en alle andere vrouwen voor dit samenzijn. Nu even sudderen.. nabeschouwingen die in mijn lichaam gevoeld mogen worden..

Inge

 

Hele mooie, bijzondere dag. Dankbaar deze reis mee mocht maken, beleven. Je eigen pad volgen Linda, hoeveel mooier dan dat kan het nog worden. En Aiko, danke danke!! En dank aan allen die aanwezig waren, op verschillende manieren en gelijk ook als Één.

Elvera

 

 

Sjamanistische geboortereis

 

Afgelopen weekend is mijn sjamanendrum geboren! Wat een bijzonder en intens proces. Diep verbonden met andere lieve en unieke zielen en het paard waarvan mijn drum is gemaakt. Zooo gaaf! En begeleid door twee toffe sjamaanvrouwen Linda en Marij

Samen in een dimensie waar geen besef meer is van tijd en ruimte, waar je in het nu bent, je alles probleemloos aan kunt kijken, je elkaar en jezelf draagt zonder moeite en diepe vrede, liefde, vertrouwen, verbondenheid en vreugde ervaart...vanuit diep respect en in contact met het onzegbare. Dit is wat leven is in alle puurheid. Magisch, echt magisch!

Voel me zooo dankbaar voor alles en iedereen! Gun dit de hele wereld.

Marloes