LomiLomi

 

De LomiLomi bevat oeroude holistische wijsheid over het helen van het lichaam en de ziel en komt oorspronkelijk uit Hawaï, waar het van meester op meester wordt overgedragen.

Een LomiLomi is een massage vol compassie, warmte en gratie. Via vloeiende bewegingen over het hele lichaam word je uitgenodigd om tot rust te komen en los te laten wat je niet meer nodig hebt of juist te manifesteren wat je in je leven meer wilt laten zien. Dit wordt ondersteund met klanken van oa de sjamanendrum en de ocean drum.'

Je wordt met de helende levensadem en liefdevolle aandachtige aanraking uitgenodigd te verbinden met dat wat zich wil laten zien en gevoeld wil worden. Van hieruit mag er weer stroming ontstaan in die delen van je lichaam waar de levensenergie en emoties zich als blokkades hebben vastgezet. 

LomiLomi is een reis naar binnen, uit het hoofd en in het lijf.  Deze reis laat je voelen en ervaren in het nu en is een uitnodiging om te omarmen wie je ten diepste bent, een thuiskomen in je lichaam. Het wordt met recht beschreven als een thuisbrengen van de ziel. 

 

E komo mai!

Wees welkom

4-handen LomiLomi

Met een 4-handen LomiLomi kun jij je reis nog verder verdiepen. Je bewustzijn kan de handen niet meer precies volgen. Voor je gevoel wordt je overal tegelijk aangeraakt. Zo kunnen er op onbewust niveau diepe transformerende processen van de ziel plaatsvinden. 

Geplande 4-handen LomiLomi 2024

Donderdag 18 april in Tiel