Integratieve Massage / ontspanningsmassage

Deze masage laat verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel, afgestemd op jouw lichaam in het hier en nu. Via aanraking, contact maken en bewust ademen brengen we samen de aadacht naar jouw lichaam.

Vervolgens word je via pulsing op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Dit werkt openend en ontspannen op een diep niveau. Daarna ontvang je met olie een intuïtieve massage. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest.

De massage wordt afgerond door de handen zachtjes op verschillende plaatsen neer te leggen en te verbinden waardoor de levensenergie in het lichaam vrijer mag gaan stromen.

Deze massage is ideaal om even te ontstressen, tot rust te komen en energieblokkades te verminderen. Hierdoor kan de vitale lichaamsenergie opnieuw vrijer stromen en komt het dwangmatige denken tot rust. Deze rust geeft je de mogelijkheid je innerlijke stilte opnieuw te ervaren. Er ontstaat meer harmonie tussen lichaam, geest en ziel, waardoor je bewuster in het leven mag staan.

 

Bodypuls

Deze massage is een zachte en effectieve manier om blokkades in het lichaam vrijer te laten stromen. 

Je lichaam wordt op vloeiende en ritmische wijze, gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud en heeft een ontspannen werking op het zenuwstelsel. Zowel geestelijk als lichamelijk zal het lichaam in een diepe ontspanning komen. 

Een effectieve massage om snel van het hoofd naar het lijf te gaan tevens is deze massagevorm een zeer toegankelijke behandelmethode omdat de massage gekleed uitgevoerd kan worden.

Deze massage kan zowel als volledige massage of als deelmassage geboekt worden.

 

Nek, rug, schouder massage

In de snelle en drukke wereld waarin we leven nemen we vaak veel op onze schouders wat soms letterlijk voelbaar wordt in dit gebied van ons lichaam. Deze massage ondersteund in het ontspannen van de spieren en het ervaren van ruimte in je nek, rug en schouders waardoor er weer meer rust kan ontstaan in je hoofd en je meer ademruimte kan ervaren.