Ceremonie Weekend (gemengd)

Met een zweethutceremonie, magic choco ceremonie en ademreis

 

Een reis naar binnen via de windrichtingen, de elementen en de adem, ondersteund door moeder cacao en een tikkeltje magie. Van het hoofd naar het lijf, een innerlijke reis naar jou authentieke zelf.

We starten dit weekend met een kennismaking met elkaar en het delen van onze intenties voor dit bijzondere weekend, waarna we samen naar buiten gaan om de zweethut laag voor laag te voorzien van dekens.Via het stenen ritueel zullen we onze intenties meegeven voor de zweethutceremonie. Wie of wat wil jij verwelkomen, transformeren, eren.

Hierna ontsteken we het vuur welk vervolgens enkele uren mag branden om de stenen in de diepte te verwarmen. Tijd voor ons om ons innerlijk vuur te voeden via een ademreis. Via de verbonden adem word je meegenomen naar de diepere lagen binnen in jezelf, uit het hoofd en in het lijf, ervaren wat er leeft in jou, wat gehoord en gezien wil worden, jezelf welkom heten.

Na de ademreis is er een lichte maaltijd.

Tegen de tijd dat de stenen warm genoeg zijn en het buiten inmiddels donker is komen we samen bij het vuur om ons klaar te maken voor de zweethutceremonie.

De zweethut staat symbool voor de baarmoeder van moeder aarde die jou mag omhullen en beschermen om de diepe lagen in jezelf verder te ontmoeten en te helen. We reizen door de verschillende windrichtingen en elementen waarbij delen, zang, drum, verbinding en stilte elkaar zullen afwisselen. De hitte nodigt je uit diep te zakken in je eigen adem, wederom uit het hoofd en in het lijf, in de ervaring in dit moment. Het nodigt je uit om op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te reinigen. Bij het verlaten van de hut word je symbolisch herboren uit de schoot van moeder aarde. Je stapt opnieuw het leven in, verbonden met jou authentieke zelf.

Aansluitend eten we een goed gevulde soep met brood en is het tijd om de nacht in te gaan. 

De volgende ochtend starten we met een licht ontbijt waarna we gezamenlijk de zweethutplek zullen opruimen. Vervolgens zullen we dit bijzonder weekend voorzetten met een cacaoceremonie. Cacao, de drank van de Goden met de kwaliteit om jouw hart te openen, ofwel jou volledig in jouw hart te laten landen, met alles wat daar leeft. En dat kan mooi zijn, liefde zijn maar dat kan ook zwaarte, rouw of verdriet zijn. Dit wordt geserveerd met chocolaatjes met magische ingrediënten die de reis zal verdiepen. 

Vanuit deze diepe verbinding met je hart maken we een laatste integratie ademreis waarin de ervaring van dit weekend verder mag landen en verankeren.

We sluiten de dag af met een sharing en gezamelijke maaltijd.

Ben jij klaar om jezelf echt te ontvangen? Om mee te gaan naar het diepste in jouzelf? Wij dragen samen het veld waarin dat kan in totale veiligheid.

 

Datum: zaterdag 13 januari 13.00 tot zondag 14 januari 17.00

Locatie: de Vlindertuin Heythuysen

Investering in jezelf: 245 euro

In samenwerking met Maria Talitha van frequency healing en ceremonies