One-day retreat Free Yourself - een combinatie van Breathwork en Heartdancing

 

Op zondag 5 mei gaan we een innerlijke reis maken waarin jij jezelf mag bevrijden van patronen die jou niet meer dienen.

We starten gezamenlijk met een deelronde waarin jij jouw intenties mag uitspreken. Wat wil jij deze dag achter laten en waarvan wil jij jezelf bevrijden tijdens deze bijzondere dag. Er is de mogelijkheid cacao of lotusthee te drinken. Dit ondersteund je om meer te ontspannen, te zakken in je lijf en je hart te openen. Het helpt je landen met alles wat er in jou leeft, dat kan mooi zijn, liefde zijn maar dat kan ook zwaarte, rouw of verdriet zijn. 

Vervolgens gaan we een ademreis maken waarin jij deze innerlijke wereld mag gaan verkennen, hierin is alles wat zich aandient welkom. Jij mag uiting geven aan dat wat zich aandient. Dat kan beweging zijn, emoties, beelden, lijfelijke sensaties, herinneringen. De uitnodiging is je hierin welkom te voelen en vrij te bewegen. 

We maken deze reis via de verbonden adem. Een voortdurend proces van in -en uitademen zonder pauze, een magisch middel om in de diepte te verbinden met je authentieke zelf.

Na de ademreis is er een heerlijke vegetarische lunch.

In de middag vervolgen we onze reis met een heartdancing. Vanuit de diepe verbinding met onszelf gaan we in verbinding met elkaar. Je onderzoekt jouw eigen unieke beweging, jouw ritme in de verbinding met elkaar. We mogen onszelf verder bevrijden van  onnodige beperkingen en het leven werkelijk vieren.  WELKOM!

 

Wat kun je verwachten?

  • Een krachtig team professionals met de nodige ervaringen en achtergrond
  • Afgestemde en trauma sensitieve ondersteuning
  • Een veilige bedding in een sfeervolle YogaStudio
  • Een heerlijke vegetarische lunch
  • Een reis met prachtige muziek gecombineerd met live instrumenten
  • Verbinding met elkaar vanuit het hart
  • Meer ruimte in je hart en met compassie aanwezig zijn bij jezelf

 

Datum: zondag 5 mei (bevrijdingsdag)

Tijd: 10.30 - 16.30

Locatie: WeYoga, Energiestraat 2, 5961PT Horst

Investering in jezelf: 120 euro