Inner Journey - op weg naar 2024

Ben je op zoek naar manieren om negatieve patronen en situaties los te laten en je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Deze dag gaan we op reis in de wereld van breathwork, drumcirkel en creatieve expressie!

Wij nodigen je uit om deze kracht van ademwerk, sjamanistische drums en jouw creativiteit te ontdekken. Door middel van deze holistische benadering kun je oude destructieve patronen achter je laten en nieuwe intenties uitzetten voor een positieve transformatie. Ademwerk is een krachtige techniek die je ondersteunt om diep in jezelf te duiken en blokkades los te laten. Sjamanistische drums brengen je in een meditatieve staat en ondersteunen je contact te maken met je innerlijke wijsheid. Creativiteit stelt je in staat om jezelf op een expressieve manier uit te drukken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Onze ervaren begeleiders zullen je stap voor stap begeleiden tijdens deze reis van persoonlijke groei en transformatie. Of je nu nieuw bent in deze ervaring of al ervaring hebt, wees welkom!

 

Inner Journey is een co-creatie tussen Mirosa , Authentic Bodywork, Laef en De Kleine Prins.

Samen met jou werken we aan een positieve verandering in jouw leven! Samen creëren we een veilige en liefdevolle omgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

 

Datum: donderdag 28 december van 9.30 tot 18.00

Locatie:  'De verbinding' Veldhoven

Investering in jezelf: 185 euro (inclusief volledig dagprogramma begeleid door 4 deskundige professionals, lunch en materialen)