Ademcirkel - innerlijke reis naar jouw authentieke zelf

 

Een ademcirkel is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld waarbij de adem wordt ingezet als voertuig.

Ademen is het eerste en het laatste wat we doen in ons leven en gelijktijdig doen we dit vaak onbewust en zijn we ons niet bewust van de ongekende mogelijkheden van de adem.

Tijdens een ademreis ga je je innerlijke wereld verkennen via verschillende ademtechnieken, waaronder de verbonden adem. Een voortdurend proces van in -en uitademen zonder pauze, een magisch middel om in de diepte te verbinden met je authentieke zelf.

We starten met lichaamswerk om je lichaam verder te openen en voor te bereiden op het dieptewerk en te landen in het veld waarin je jezelf mag ontmoeten. 

Het ademen wordt begeleid door sjamanen drums en muziek en waarbinnen een opbouw zit en je meeneemt op een innerlijke reis.

Voor en na de ademreis is er ruimte om intenties en ervaringen met elkaar te delen.

Ademwerk draagt bij aan het verminderen van stress en ondersteund  bij de bewustwording en verwerken van emoties. 

Ben jij klaar om jezelf echt te ontvangen? Om mee te gaan naar de diepte in jouw-zelf  in de veiligheid van een cirkel van medereizigers? Welkom!

 

Datum: vrijdag 28 juni 

Tijd: 19.30 - 22.00

Locatie: Yurt, Egypte 5 Tegelen

Investering in jezelf: 45 euro

 

Breathwork individueel en duo sessies

 

Naast ademcirkels is het mogelijk in mijn praktijk een individuele ademreis te maken of  een ademreis in duo's. 

Hier is veel aandacht voor je persoonlijke proces en kunnen we specifiek aandacht besteden aan de thema's die een rol spelen in jouw leven. 

We kunnen Breathwork combineren met Traumarelease technieken en innerlijk kind werk om zo ruimte te geven aan diepe stukken in jezelf die je kunnen weerhouden je leven  volledig tot expressie te brengen. 

 

Linda is opgeleid door Lars Faber van  "the Breathwork coach"