Magic choco ceremonie met ademreis

 

Tijdens deze dag nemen Maria Talitha en Linda je mee naar een diepe duik in jezelf middels cacao en de verbonden adem.

Cacao, de drank van de Goden met de kwaliteit om jouw hart te openen  ofwel jou volledig in jouw hart te laten landen, met alles wat daar leeft. En dat kan mooi zijn, liefde zijn maar dat kan ook zwaarte, rouw of verdriet zijn. Dit wordt geserveerd met chocolaatjes met magische ingrediënten die de reis zal verdiepen. 

We drinken een ceremoniële cacao uit Guatemala op traditionele wijze. Met zang en een cacaogebed begeleid Maria Talitha ons naar de verbinding met Mama Cacao en een tikkeltje magie. 

Hierna neemt Linda ons mee in een ademreis vanuit de Sacred Space die neergezet is. Ademen is het eerste en het laatste wat we doen in ons leven en gelijktijdig doen we dit vaak onbewust en zijn we ons niet bewust van de ongekende mogelijkheden van de Adem.

Middels een ademreis ga je je innerlijke wereld verkennen en dit doen we via de verbonden adem. Een voortdurend proces van in -en uitademen zonder pauze, een magisch middel om in de diepte te verbinden met je authentieke zelf.

We starten met lichaamswerk om je lichaam verder te openen en voor te bereiden op het dieptewerk en te landen in het veld waarin je jezelf mag ontmoeten.

Ben jij klaar om jezelf echt te ontvangen? Om mee te gaan naar het diepste in jouzelf? Wij dragen samen het veld waarin dat kan in totale veiligheid.

Datum: 17 maart 2024 van 12.00 tot 18.00

Locatie: De Yurt van Maria Talitha in Esbeek

Investering in jezelf: 120 euro

In samenwerking met Maria Talitha van frequency healing en ceremonies